30 Mart 2012 Cuma

Fethiye de Yapılacak Aktiviteler

Fethiye dalış ile 2012 tatili mükemmel!
Fethiye de Yapılacak Aktiviteler
 
Fethiye dalış yapmak için harika bir yer. Ekonomik tatil yapmak ve tatili unutulmaz anılarla süslemek istiyorsanız Yamaç paraşütü gibi detaylarla Fethiye tatilini güzelleştirebilirsiniz. Yani Fethiye otelleri tatili yapmak ve bu tatilde bir çok farklı aktiviteleri gerçekleştirmek için 2012 yazı harika bir fırsatlar sunabilir. Tabi siz bu fırsatları yakalamayı bilirseniz..


Fethiye de yapılacak aktiviteler
  • Fethiye dalış
  • Yamaç paraşütü
  • Jetski
  • Tekne Yarışları
  • Yürüyüş
Bu sporları Fethiye’de yapmak çok daha eğlencelidir. Yani Fethiye tatilini eğlenceli kılacak olan detaylar bunlardır.. Denizi sevenler için harika aktiviteler olarak gördüğümüz Fethiye dalış ve yamaç paraşütü tatilini burada yapan herkesin denemesi gereken bir şey olarak görülüyor. Tatil de Fethiye’de olmaya karar verdiyseniz yamaç paraşütü ve Fethiye dalış sporlarını icraa etmek için de şanslı olursunuz.
 
Yamaç paraşütü
 
Fethiye’de Ölüdeniz üzerine paraşütle atlamak ve denizin tüm güzelliğini, Fethiye’nin tüm hoşluğunu havadan görmek tatiliniz süresince yaşayabileceğiniz en güzel duygudur. Aslında adrenalin açısından da yükselebileceğiniz bir durum. Tansiyon, kalp şeker gibi problemleriniz yoksa paraşütle atlamak için Fethiye tatili güzel bir fırsattır. Zaten uzman size eşlik ediyor tek başınıza olmuyorsunuz. Paraşütle atlarken deneyimli birinin size eşlik ediyor olması heyecanınızı biraz olsun hafifletecek ve paraşütle atlamaktan keyif almanızı sağlayacaktır. Yamaç paraşütü yapmadan önce insanlar biraz çekinebiliyor. Ama yamaç paraşütü yaptıktan sonra tatil devam ettiği sürece tekrar yapmak istiyorlar.. Yani adrenalin bağımlılık yapıyor diyebiliriz. Korkulmasına hiç gerek yok, heyecan ve adrenalin sizi hayata bağlayan duygulardır. Bu duygularla yamaç paraşütü yapmak, tatil de unutamayacağınız bir anıya imza atmak gibidir..
 
Fethiye dalış
 
Anlatmak istediğimiz bir diğer güzellikse Fethiye dalış alternatifi. Fethiye tatili boyunca yapabileceğiniz en güzel aktivitelerden biri Fethiye dalış faaliyetidir. Tabi ki ölü deniz’de yapacağınız bir faaliyet olarak su altı dünyasını keşfe çıkabileceğiniz bu spor, hem zinde olmanızı hem de yeni dünyalar keşfetmenizi sağlayacaktır.
Fethiye tatili için otel seçiminize de dikkat etmelisiniz. Şık ve kaliteli Fethiye otellerinden erken rezervasyon yaptırmak için yaz ayları gelmeden harekete geçmek önemli. Yani tam da şimdi bu otellerden yerinizi ayırtarak satın alacağınız tatiliniz, size %60 oranında indirimli olarak gelebilir.. Fethiye otelleri arasında Sahra Su Otel, Nevada Su Otelinde ucuza konaklayabilirsiniz. Daha detaylı otel listesi için
http://www.etatil.com/fethiye-otelleri/ adresinden yardım alabilirsiniz.
 
Neden Fethiye tatili yapmalıyım?
  • Denizi ile harika bir doğaya sahiptir.
  • Tatili Fethiye’de yaparken tarihi yerleri görerek kültür turizmi kapsamında vakit geçirebilirsiniz.
  • Fethiye tatili sağlığınız için de faydalıdır. Çünkü Bodrum, havası ile ölü deniz ize çamuru ile şifa dağıtır.
Nedenlerimizi sıraladık ama eminiz ki siz daha fazla neden bulabilirsiniz. Ölü deniz’de yamaç paraşütü yaparken ve Fethiye dalış sporu ile ilgilenirken ölü denizin yani Lut gölünün şifalı çamurunu da kullanın.
Bodrum’da Fethiye’de tatil yaparken tek kazancınızın iyi vakit geçirmek olmadığını bilmenizi istiyoruz. Beden ve ruh sağlığınız için oldukça faydalı bir tatil anlamına gelen Fethiye tatili ömrünüze ömür katacaktır!
Fethiye dalış keyfini yaşamanızı ve Fethiye tatili yaparken mükemmel vakit geçirmenizi istiyoruz. Fırsatlarla dolu Fethiye tatili için yazımızdaki önerilere dikkat etmeli, tatil otellerinden erken rezervasyon fırsatlarıyla tatilinizi satın almalısınız..

1 yorum:

  1. Fethiyede dalış gerçekten çok eğlenceli. Fethiye tatilinizde mutlaka denemeniz gerekir. Dalış turları ile ilgili bir video izlemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil