9 Mayıs 2012 Çarşamba

Green Forest Holiday Village


Deniz, kumsal ve güneş için sadece Green Forest Holiday Village

Green Forest Holiday Village
Doğayla baş başa bir tatil geçirmek için Fethiye otelleri arasında bulunan Green Forest Holiday Village İlk tercihiniz olmalıdır. Yaz mevsimin yaklaştığı bu dönemlerde hepimizin aklından bir senelik yorgunluk ve stresimizi atacağımız tatil geçiyor. Yılın hepimiz için en güzel zamanı olan tatil emeklerimizin karşılığını alma ve enerji yüklemesi yapmak için heyecanla beklediğimiz bir kavram. Deniz, kumsal, güneş, doğa ve tarih gibi farklı ilgi alanlarımıza göre tatil tercihlerimizi yaparız. Fethiye otelleri içerisinde bulunan Green Forest Holiday Village tatil konusundaki bütün ilgi alanlarımıza hitap edecek şekilde tasarlanmış. Eşsiz manzarası, kaliteli personel ve konumu itibari ile birçok konaklama merkezinden ayrı tutulan Green Forest Holiday Village erken rezervasyon kampanyaları sayesinde de oldukça uygun tatil imkânı sağlıyor.
Tatilden beklentilerimizin uygun fiyatlarla karşılandığı Green Forest Holiday Village size ve ailenize tatilde olduğunuz hissini sonuna kadar yaşatacaktır. Fethiye otellerinin genel özelliklerinden olan müşteri memnuniyeti kavramını en iyi şekilde yerine getiren Turizm Bakanlığı onaylı Fethiye Green Forest Holiday Village’de uzman kadro ve tecrübeli personeller sayesinde bir yılın yorgunluğunu deniz, kumsal, doğa ve güneş birleşiminin gölgesinde çıkarabileceksiniz.

Green Forest Holiday Village’da neden tatil yapmalyım?

  • Fethiye Green Forest Holiday Village uygun fiyat avantajı
  • Fethiye otellerinde ki müşteri memnuniyeti kavramı
  • Green Forest Holiday Village’nın özel konumu
  • Aktivite olanakları
  • Size en uygun her şey dâhil konsepti

Bir konaklama merkezinden beklediğimiz her şeyin düşünüldüğü, tasarımından yönetimine kadar her olanağın tatilciler için kullanıldığı Green Forest Holiday Village’de tatil yaptıktan sonra daha önce bu eşsiz merkezi keşfetmediğiniz için üzülebilirsiniz.

Green Forest Holiday Village özellikleri ve konumu

Fethiye Green Forest Holiday Village Ege bölgesinin tüm doğal manzarasını ayaklar altında bulunduran bir konumdadır. Tatilin çoğumuz için anlamı olan denize sadece 3 km uzaklıkta bulunan Green Forest Holiday Village doğal ortamında deniz manzaralı olarak sizlere hayallerinizdeki ortamı yaşatıyor. Fethiye Green Forest Holiday Village içerisinde bulunan 182 oda otelin az ve öz tatilcilere hizmet vermek istediğini kanıtlıyor. Büyük şehirlerde veya bulunduğunuz yerlerde kalabalıktan sıkıldıysanız Green Forest Holiday Village’de kendinizi özel bir alan içerisinde hissedeceksiniz. Odalarında ihtiyaçlarınızın tamamı düşünülmüş (televizyon, uydu yayını, mini buzdolabı, telefon, kasa, müzik yayını, balkon, duş, saç kurutma makinası, split klima.) Tatilcilerin tamamının tercih ve isteklerine göre düzenlenmiş aktivite olanakları ile yazın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
Ulaşım konusunda da oldukça avantajlı olan Fethiye Green Forest Holiday Village kara ulaşımı için terminale sadece 8 km uzaklıkta. Hava ulaşımının ise dalaman havalimanından yapıldığı Green Forest Holiday Village 60 km doğa manzaralı bir ulaşım sunuyor. Sizde eşsiz bir manzarar ve kaliteli bir konaklama merkezinde uygun fiyat tarifeleri ile tatil yapmak istiyorsanız tercihiniz Green Forest Holiday Village otel olmalıdır. Tercih listesine ekleyeceğiniz Fethiye Green Forest Holiday Village hayallerinizin tatilinde sizlere rehberlik edecektir.
Fethiyenin doğal güzelliklerini yaşamak Fethiye aktiviteleri ile eğlenmek için Green Forest Holiday Village sizlere kaliteli ve uygun tatil sunuyor. Haydi şimdi tatile!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder