24 Şubat 2012 Cuma

Sahra Su Otel


Sahra Su Otel Nezih Bir Ortamda Nezih Bir Tatil İsteyenler İçindir!

Sahra Su Otel
Sahra Su, Fethiye otelleri tatili yapmak isteyenler için oldukça uygun bir tesis olma özelliği göstermektedir. Nitekim Sahra Su Otel tesisleri içerisinde, bir tatilcinin ihtiyaç duyabileceği her şey bulunmaktadır; her hizmet sunulmaktadır. Toplamda 130 odası bulunan Sahra Su Otel tesislerindeki odaların tamamına, eşit hizmet gitmektedir ve bu hizmet, 24 saat boyunca sürekli hale getirilmektedir. Bu durum, Sahra Su Otel tesislerini en özel kılan durumlardan ve özelliklerden bir tanesidir. Siz de Fethiye otelleri içerisinde tatil yapacaksanız ve siz de Ege otelleri farkını görmek istiyorsanız, mutlaka Sahra Su Otel tesislerinde tatil yapmayı düşünmelisiniz. Nitekim Sahra Su Otel tesisleri, benzersiz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin buluştuğu adreslerden bir tanesidir.

Fethiye Otelleri ve Fethiye Tatili

Fethiye tatili gerçekleştiren herkes, çok büyük bir mutluluk duymaktadır, çok büyük bir memnuniyet duymaktadır. Siz de bu kişiler arasında yer almak, Fethiye'nin harika doğasından yararlanarak, son derece kaliteli bir tatil yapmak istemez misiniz? Akdeniz otelleri içerisinde konaklamak isteyen kişiler arasındaysanız, Sahra Su Otel tesisleri tam da aradığınız özelliklere sahip bir oteldir. Muğla otelleri ve bu otellerin farkını, Sahra Su Otel tesislerinde görmeniz işten bile değildir!
Sahra Su Otel tesisleri ile ilgili merak ettikleriniz, bu yazımızda! Tesislerinin konumu, ulaşımı, özellikleri, tesisleri ve aktiviteleri ile alakalı kısa kısa bilgiler sunacağız ve Sahra Su Otel tesislerini daha yakından tanımanızı sağlayacağız.

Sahra Su Nerededir ve Nasıl Ulaşılır?

Fethiye otelleri içindeki Sahra Su Otel tesisleri, Fethiye'nin Ocakköy semtinde bulunmaktadır. Ocakköy'ün Ovacık mevkiinde yer alan bu tesisler, Ölüdeniz'e de sadece 5 km mesafede bulunmaktadır. Konumu itibariyle son derece avantajlı olan bu otelde tatil gerçekleştirmek isterseniz, erken rezervasyon yaptırabilirsiniz ve tatil yapacağınız tarihleri iple çekebilirsiniz.
Sahra Su Otel tesislerine ulaşmak için, Muğla'ya gelmelisiniz. Bunun için de; eğer uzak illerden geliyorsanız hava alanını, yakın illerden geliyorsanız da Fethiye Terminali'ni kullanabilirsiniz. Dalaman Hava Alanı, Sahra Su Otel tesislerine 50 km mesafede bulunmaktadır. Özel araçları olanlar için tesislere ulaşmak ise çok daha basit ve pratik bir iştir.

Sahra Su Otel Tesisleri ve Odalarının Özellikleri Nelerdir?

Sahra Su Otel tesisleri, toplamda 130 odası bulunan, oldukça nezih bir oteldir. Sahra Su Otel tesislerinde konaklayan kişiler, bu farkı çok kolay bir biçimde fark edebilirler. Sahra Su Otel tesisleri içerisinde yer alan açık ve kapalı havuzlarda eğlenebilirsiniz; çocuklarınız da çocuk yüzme havuzu içerisinde vakit geçirebilir. Spor yapmayı sevenler için de geniş spor alanları bulunmaktadır. Nitekim Sahra Su Otel tesisleri, 20 bin metrekarelik geniş bir alanda kurulmuştur.
Sahra Su Otel odalarında yer alan TV, telefon, mini bar, klima ve saç kurutma makinesi gibi ihtiyaçlardan faydalanabilir, balkona çıkıp mükemmel havayı ciğerlerinize çekebilirsiniz.

Sahra Su Aktiviteleri Nelerdir?

Sahra Su Otel tesisleri içerisindeki barlarda vakit geçirmek ve eğlenmek, sizi keyiflendirecektir. Ayrıca animasyon ekibinin gösterilerinden de yararlanabilirsiniz, aktiviteler içerisinde yer alabilirsiniz.
  • Sahra Su Otel farkını yaşamanın tam zamanı!
  • Fethiye oteller ile benzersiz tatiller!
  • Sahra Su Otel tesislerine gelin, siz de gerçek bir tatil yapın!
Otel Sahra Su, ekonomik tatil yap önerilerine uygun bir tatili ayağınıza kadar getiriyor. Siz de Sahra Su Otel tesislerinde tatil yapmak üzere erken rezervasyon yaptırın, Sahra Su avantajlarından ekonomik bir biçimde faydalanın!

Sahra Su Otel tesislerinde, son derece kaliteli ve keyifli bir tatil gerçekleştirin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder