16 Ağustos 2011 Salı

Aquarius Hotel

Aquarius Hotel
Aquarius Hotel, Kaş otelleri bünyesinde bulunan, müşterilerine kaliteli bir hizmet sunan, gerçek bir tatilin kapılarını sonuna kadar aralayan ve Kaş eğlence keyfini sunan lüks ama ekonomik bir oteldir. Aquarius Hotel Kaş tesislerinde kalmak istiyorsanız ya da henüz Kaş otelleri içerisinden hangisinde kalacağınıza dair bir karar vermemişseniz, bu yazımızın sonuna kadar okunması, sizin lehinize olacaktır. Bu yazımızda, Aquarius Hotel Kaş tesisleri ile alakalı hangi bilgileri vereceğimizi, maddeler halinde aşağıda belirtiyoruz:
  • Aquarius Hotel Kaş tesislerinin Kaş'ın neresinde bulunduğunu ve Kaş otelleri içerisindeki konumu ile alakalı bilgiler sunacağız.
  • Yurt dışından ve yurt içinden gelecek olan turistlerin Aquarius Hotel Kaş tesislerine nasıl ulaşabileceklerine dair bilgiler vereceğiz.
  • Aquarius Hotel Kaş tesislerinin genel özelliklerinden ve müşterilerine sunduğu avantajlardan söz edeceğiz.
  • Aquarius Hotel Kaş odalarının tümü ile ilgili bilgiler verip bu odaların niteliklerini sizlere tanıtacağız.
  • Son olarak, neden Aquarius Hotel Kaş tesislerini tercih etmeniz gerektiğini, Aquarius Hotel Kaş tesislerinde yapacağınız bir tatilin size ne gibi faydaları, avantajları olacağından bahsedip yazımızı sonlandıracağız.

Aquarius Hotel Kaş Tesislerinin Konumu ve Ulaşımı

Aquarius Hotel Kaş, konumu itibariyle de Kaş otelleri içerisinde ayrı bir yerde bulunmaktadır. Kaş'ın ünlü yarımadası Çukurbağ'da bulunan Aquarius Hotel Kaş, doğal güzelliklerle örülü bir yerde kurulmuştur. Birçok kişi, sadece bu güzellikleri görmek için Aquarius Hotel Kaş tesislerini tercih eder ve konaklamaya başlar. Kaş'ın böylesine güzel bir yerinde bulunan Aquarius Hotel Kaş tesislerine ulaşımın nasıl olacağından da söz etmek gerekiyor.

Aquarius Hotel Kaş Ulaşımı

Yurt dışından gelebilecek olan yabancı turistler, Aquarius Hotel Kaş tesislerine ulaşmak için hava yolunu kullanabilirler. Dalaman Hava Alanı ile Aquarius Hotel Kaş tesisleri arası, toplam 150 kilometre kadardır. Yani hava alanında indikten sonra, birkaç saatlik yolculuk lazım olabilir. Bu kısa yolculuğun ardından Aquarius Hotel Kaş tesislerinde yapacağınız mükemmel tatil, tüm yolun ve yılın stresini üzerinizden kolayca atmanızı sağlayacaktır.

Yurt içinden gelen turistler için ulaşım, yurt dışından gelenlere göre çok daha kolaydır. Kaş Terminali'nin Aquarius Hotel Kaş tesislerine uzaklığı, sadece 5 kilometredir. Bu da demek oluyor ki, otobüs yolculuğunun ardından, sadece birkaç dakikalık servis yolculuğu ile Aquarius Hotel Kaş tesislerinde bulunacaksınız ve doyumsuz bir tatil yapmaya başlayacaksınız.

Aquarius Hotel Kaş Tesislerinin Genel Özellikleri

Aquarius Hotel Kaş tesisleri, oda sayısı bakımından "butik otel" olarak adlandırılabilir. Nitekim toplamda, yalnız 36 odalı bir oteldir. Otel odalarının az olması, size daha iyi bir hizmet verileceği anlamına gelmektedir. En azından Kaş otelleri içerisinde yer alan Aquarius Hotel Kaş tesislerinde durum bu şekilde. Mavi bayraklı plaja sahip olan Aquarius Hotel Kaş, denize sıfır konumda bulunmaktadır. Restoranlardan yüzme havuzlarına, spor odalarından barlara kadar bir tatilde ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ayrıntı, Aquarius Hotel Kaş tesisleri ile tarafınıza sunulmaktadır.

Aquarius Hotel Kaş Odaları

Aquarius Hotel Kaş, odaları itibariyle de farklı bir yerde bulunmaktadır. Aquarius Hotel Kaş odalarının tamamı klimalıdır, yine bütün odalarda LCD olmak üzere televizyon ve yurt dışıyla da görüşebileceğiniz telefon yer almaktadır. Minibar ve saç kurutma makinesi de Aquarius Hotel Kaş tesislerinde yer alır. Her oda balkonlu ve banyoludur.

Kaş Aquarius Hotel, ekonomik tatil yapmak isteyen kişiler için de son derece cazip fırsatlar sunmaktadır. Daha ne duruyorsunuz? Hemen harekete geçin ve Kaş otelleri bünyesinde tatili Aquarius Hotel Kaş tesislerinde yaşayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder