29 Temmuz 2011 Cuma

Kaş Gece Hayatı

Kaş Gece Hayatı
Kaş gece hayatı, oldukça hareketlidir. Kaş barları sayesinde, gece hayatının oldukça hızlı aktığı Kaş'ta eğlence, bu barlar üzerinden yürümektedir. Kaş gece hayatı ve Kaş eğlence açısından, çevresindeki birçok tatil beldesinden daha ileridedir. Bunun sebebi olarak iki faktörü sıralayabiliriz: Kaş barları ve Kaş gece hayatı.

Kaş gece hayatı ve Kaş barları ile Eğlenmek Bir başka

Kaş gece hayatı içinde Kaş barları çok büyük kısmı, sahil boyunca sıralanmıştır. Bunun sebebi, turistlerin çoğunun sahildeki hotel ve tesislerde vakitlerini geçirmesi ve tabii ki denizdir. Kaş gece hayatı için vazgeçilmez olan Kaş barları, Cumhuriyet Meydanı civarında konumlanmıştır. Kaş eğlence için birçok kişi de Cumhuriyet Meydanı civarındaki Kaş barları tercihi ile hareket etmektedir.

Kaş gece hayatı ve Kaş barları içerisindeki en ünlüsü, Echo Bar'dır. Ünlü sanatçıların da yer aldığı  Echo Bar'da, yediden yetmişe birçok yerli ve yabancı turist, doyasıya eğlenip stres atabilmektedir. Özellikle yaz aylarında, bu barda düzenlenen konser ve etkinlikler, Kaş gece hayatı için oldukça önemli bir yere ve öneme sahiptir.


Kaş gece hayatı Tam Size Göre


Kaş gece hayatı, çok canlı ve çok hareketlidir. İlerleyen saatlere kadar, Kaş Caddeleri ve Kaş barları insanlarla dolup taşmaktadır. Nitekim bu sebeple Kaş barları, gecenin geç saatlerine kadar açıktır. Ortalama bir ifadeyle, Kaş gece hayatı saat 3'e kadar, canlı ve çok sesli müzik ile Kaş ziyaretçileri doyasıya eğlenmektedir. Kaş eğlence hayatı ve Kaş gece hayatı için Kaş barları, oldukça önemli bir yere sahiptir.


Kaş gece hayatı içerisinde, herhangi bir "Kaş barı" dahilinde canlı müzik bulmanız işten bile değildir. Özellikle yaz aylarında, Kaş eğlence hayatına yön veren Kaş barları, canlı müzik yapan sanatçılarla dolup taşmaktadır. Kaş gece hayatı ile canlı müzik yapan yerel sanatçıların yanı sıra, Kaş otelleri bünyesinde kalan birçok ünlü sanatçı da bu barlarda sahne almaktadır.


Kaş gece hayatı, en yeni ve en aykırı eğlence şekillerini de barındırmaktadır. Örneğin, köpük banyosu yapabileceğiniz birçok Kaş barları bulunmaktadır. Yine DJ eşliğinde kendinizden geçebileceğiniz, deyim yerindeyse eğlencenin dibine vurabileceğiniz Kaş barları da Kaş gece hayatı içinde mevcuttur.
Kaş gece hayatı için Kaş barları, genellikle oteller çevrelerinde bulunsa da otelde kalan kişileri rahatsız edebilecek seviyede müzik yapmazlar. Daha fazla gürültülü Kaş barları, otellerin uzağında konuşlandırılmıştır. Bu sayede Kaş eğlence hayatı, Kaş'taki otel sakinlerini en az oranda etkilemektedir. Yani, Kaş gece hayatı sizin için çekici gelmiyorsa, odanızda dinlenebilir ya da erkenden uyuyabilirsiniz.


Kaş eğlence hayatı, sadece gençlere yönelik değildir. Orta yaşlı ve daha yaşlı insanlar için de Kaş gece hayatı, oldukça hızlı geçmektedir. Kaş gece hayatı içinde Kaş barları dışında, orta yaşlı ve türkü seven insanlara hitaben, birçok türkü bar bulunmaktadır. "Kaş türkü barlar", gecenin geç saatlerine kadar Kaş gece hayatı için faaliyette bulunmaktadır. Bu sayede türkü seven ya da daha sessiz ve sakin bir şekilde eğlenmeyi seven kişiler, Kaş gece hayatı için bu barlarda vakit geçirebilir ve Kaş eğlence hayatına ortak olabilirler. "Eğlence Kaş" için sıradan bir faaliyet değildir.


Kaş gece hayatı, her yaştan insan için hızlı akmaktadır. Kaş eğlence için birçok seçenek bulunmaktadır. Biz, bu seçeneklerden sadece birkaç tanesini sizlere sunmuş bulunuyoruz ve şunun garantisini verebiliyoruz ki Kaş barları sayesinde, Kaş gece hayatı sizin için de unutulmaz olacaktır. Birçok canlı müzik "barları Kaş" içerisinde bulunmaktadır ve "gece hayatı Kaş" ile özdeş hale gelmiştir.
"Ekonomik tatil" yapmak için uygun şartlara sahip olan Kaş, eğlenmek için de ekonomiktir. Fiyatlar, her bütçeye hitap eder şekilde ayarlanmıştır. Siz de tatilinizi Kaş'ta yapmayı planlıyorsanız, Kaş gece hayatı ve Kaş eğlence hayatına ortak olmak istiyorsanız, Kaş barları civarında gezinin ve sizin için en uygun olan bara girin ve Kaş gece hayatı tadını çıkarın, asla pişman olmayacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder