29 Temmuz 2011 Cuma

Aquapark Hotel

Aquapark Hotel
Aquapark Hotel, Kaş'taki Çukurbağ Yarımadası'nda bulunmaktadır. Gerek konumu, gerekse hizmet anlayışı ile Kaş otelleri içerisinde ayrı bir yere sahip olan Aquapark Hotel Kaş, "ekonomik oteller" arasında sayılmaktadır. Şimdi, Aquapark Hotel Kaş ile ilgili , daha geniş bilgiler verelim.

Aquapark Hotel Kaş ve konumu ile ilgili bilgiler verecek olursak; Aquapark Hotel Kaş, Kaş Terminali'ne sadece 6 kilometre mesafededir. Yani, otobüsten iner inmez Aquapark Hotel Kaş tesislerine gelmeniz, sadece birkaç dakikanızı alacak. Yine yurt dışından ya da uzak illerden geliyorsanız, Dalaman Hava Alanı ile Aquapark Hotel Kaş arasında yaklaşık 160 kilometrelik bir mesafe bulunmaktadır.

Aquapark Hotel Kaş gezi keyfini yaşayacağınız, denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Denize girmek isteyenlerin, Aquapark Hotel Kaş tesislerinin hemen dışına çıkması yeterli olacaktır.

Aquapark Hotel Kaş Odaları Hakkında Bilgiler

Aquapark Hotel Kaş odaları, müşterilerin rahat etmesi için her türlü ayrıntı düşünülerek dizayn edilmiştir. Aquapark Hotel Kaş odalarının hepsinde, ücretli olmak üzere, bir adet mini bar bulunmaktadır. Bu mini bar içerisinde, alkollü ve alkolsüz olmak üzere, istediğiniz çeşitte içkiler bulunmaktadır. Hem güneşin keyfine varmak, hem de soğuk içecekler ile serinlemek istiyorsanız bu mini barlar, tam da istediğiniz gibi.

Aquapark Hotel Kaş içerisindeki odaların zeminleri, seramikten yapılmıştır. Seramik zemin sayesinde, ayrıcalıklı ve ekonomik tatil geçireceksiniz. Odalarının tamamında split klima bulunan Aquapark Hotel Kaş, deniz manzaralı lüks odalarıyla ve odasında bulunan balkonlarıyla, huzurlu bir tatil geçirmeniz için bulunmaz otellerden bir tanesidir.

Aquapark Hotel Kaş Tesisleri
Aquapark Hotel Kaş tesisleri, barındırdığı hizmetlerle, müşterilerini memnun etmek üzerine inşa edilmiştir. 20 bin metrekare üzerine yapılmış olan Aquapark Hotel Kaş dahilinde, toplam 123 oda bulunmaktadır. Bu yönüyle de Kaş otelleri arasında önemli bir yere sahiptir. Aynı anda 300'den fazla kişinin kalabileceği Aquapark Hotel Kaş, suit odalar da barındırmaktadır. Bu odalar sayesinde, hiç olmadığınız kadar rahat, hiç olmadığınız kadar huzurlu olacaksınız.

24 saat aktif oda servisinin yanı sıra, Aquapark Hotel Kaş içerisinde yine 24 saat aktif doktor bulunmaktadır. Her türlü sağlık problemlerine anında müdahale için bulundurulan doktor, sağlıklı bir tatil yapmanız için Aquapark Hotel Kaş dahilinde konumlandırılmıştır.

Aquapark Hotel Kaş bünyesinde, otopark ve yeşilliklerle örülü bahçeler bulunmaktadır. Rent a car servisinden araba kiralayabilir, Kaş'ın "turistik yerler" açısından resmini çekebilirsiniz. "Kaş otelleri" içerisinde önemli bir yere sahip olan Aquapark Hotel Kaş tesislerinin her noktasında, kablosuz internet ile internete bağlanabilir, yakınlarınızla iletişim kurabilir ve gündemi takip edebilirsiniz.

Aquapark Hotel Kaş tesislerinin en önemli özelliği, havuzlarında gizlidir. Adından da anlaşılacağı üzere "aquapark" özelliği taşıyan Aquapark Hotel Kaş havuzları, birbirinden eğlenceli kaydıraklarla düzenlenmiştir. 102 metre ve 53 metrelik, iki adet yüksek kaydırağın da bulunduğu Aquapark Hotel Kaş, içerisinde yer alan yüzme havuzu, deniz suyu ile doldurulmuştur. Öyle ki, söz konusu yüzme havuzunu doldurmak için yaklaşık 900 tonluk deniz suyu kullanılagelmiştir.

Spor yapmak isteyen kişiler için "Kaş Aquapark Hotel" içerisinde mini bir spor tesisi bulunmaktadır.
Aquapark Hotel, "Kaş otelleri" içerisindeki konumu ve tercih edilmesindeki oran sebebiyle, Kaş içerisinde önemli bir yere sahiptir; ekonomik tatil geçirmek için sizin de Aquapark Hotel Kaş tesislerinde tatilinizi yapmanızı ve yıllar sonra bile anlatabileceğiniz anılara sahip olmanızı öneriyoruz, şimdiden iyi tatiller!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder