6 Haziran 2011 Pazartesi

Pırat Hotel

Kaş Kalkan mevkiinde bulunan Pırat Hotel, bakmaktan hiç bıkmayacağınız bir tablo gibi karşınızda durur  ve güneşin doğuşunu her seferinde izlemek isteyebileceğiniz bir tatil beldesidir,  Kaş Pırat Hotel, Kaş terminaline 23 kilometre uzaklıkta olup, Hotel Pırat Kaş otelleri arasında yarım pansiyon hizmet veren oteller arasındadır.
Kaş Pırat Hotel, halka açık kum plajıyla, yetişkin ve çocuk havuzuyla sizlere hizmet etmekte olup Pırat Hotel Türkiye’nin en güzel tatil beldelerinden biri olan Kaş’ta, balkonlu odalarıyla ve harika manzarasıyla sizleri baş başa bırakır. Yaz sezonunun vermiş olduğu sıcaklığı Kaş Pırat Hotel de atar hem dinlenir hem de eğlenirsiniz.
Hotel Pırat Kaş otelleri içerisinde yer almakta olup eşsiz Akdeniz manzarasının enfes havasında sizlere akşam yemeği yeme imkanını verir ve misafirlerine usta aşçılar tarafından hazırlanmış olan yemekleri sunan Pırat Hotel de ister açık büfede isterseniz de Alakart restoranda yemek yeme keyfini yaşayabilirsiniz. Pırat Hotel de haftada bir düzenlenen BBQ gecesine katılabilir, Pırat Hotel de Türk mutfağı lezzetlerini tadabilirsiniz.
Kaş otelleri içerisinde yer alan Pırat Hotel de, teras katında bulunan havuz barda her türlü içeceği bulur, Akdeniz akşamlarını her yudumunuzda serinleyerek yaşayabilirsiniz. Kaş tatiliniz sırasında mükemmel koyları gezme fırsatını kaçırmadan bir tatil yapar, Kaş tatili sırasında tarihi mekanları da gezme fırsatı yakalayabilirsiniz.
Pırat Hotel de bulunan güzellik merkezinde yenilenebilir, tazelenmiş bir ciltle geri dönebilir,  Kaş Pırat Hotel de çeşitli su sporlarına katılabilirsiniz, Kaş Pırat Hotel de yapılabilen diğer aktiviteler Jeep Safari, Dalış sporu, Tekne turları ve Türk gecesi’dir. Bunun dışında Kaş Pırat Hotel de Türk hamamı ve Sauna da bulunmaktadır. Bol bol ter atar ve renkli bir tatil geçirebilirsiniz. İyi tatiller dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder