22 Haziran 2011 Çarşamba

Kaş Plajları

Kaş tatili planınızı Kaş plajları ile yapmaya ne dersiniz?
Bu sene tatil planı yapmadıysanız eğer Kaş’ın eşsiz güzelliklerini keşfe çıkmanızı önerebiliriz. Kaş plajları, koyları ile çok fazla uzun kıyılara sahip olmasa bile tertemiz suları ile Kaş tatili keyfine varabileceğiniz güzelliktedir. Televizyonlarda gördüğümüz plajlara benzeyen duruluğu ve tazeliği yaşayan Kaş plajları el değmemiş güzellikleri ile insanı büyülerken ister istemez çekiyor insanı. Hotel seçenekleri arasında boğuşup ekonomik tatil yerini belirlemenize yardımcı olalım ve bu sene Kaş tatili ile otelinize hemen karar verip Kaş plajları ile kusursuz bir tatil keyfine varın. Kaş plajları arasında çok fazla seçenek yoktur aslında bu bakımdan şanslı sayılırsınız. Kaş tatili planınızı yaparken listenizi uzun tutmadan ve çok fazla bütçe harcamadan keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

Kaş Plajları
Neden Kaş plajları 
  • Kaş plajları ile tertemiz denizin keyfine varırsınız.
  • Kaş plajları ile huzurlu bir tatil yaparsınız.
  • Kaş plajları doğayla iç içe olmanızı sağlar.
Kaş plajları nelerdir?

Kaş plajları arasında çok fazla seçeneğimiz olmadığını belirtmiştik. Ancak Kaş plajları listenizi kısa tutmanız ve doya doya Kaş tatili yapabilmeniz için bu büyük bir avantajdır. Kaş plajları içinde bulunan Büyük Çakıl plajı huzuru ve sakinliği sevenler için ideal Kaş plajları arasındadır. Tatil dediğimiz şey zaten sessiz ve sakin olmalı değil mi? Kalabalıktan uzakta uzun zamandır beklediğiniz sessizliği yaşatacak olan Kaş plajları ile de bunu doyasıya tadacağınızdan şüpheniz olmasın. Büyük Çakıl plajı yarımadanın batısında yer alan Kuşadası plajları içindedir. Kaş plajları içinde kıyıdan denize girebileceğiniz bu plajda manzaranın keyfini de çıkarabilecek olmanız ise güzel bir şans. Kaş plajları arasında Kaş’ın merkezine yakın olan Küçük Çakıl plajı da Kaş tatili esnasında keyif alacağınız plajlardan biridir. Hem otellere yakın olması hem de restoranların ulunması nedeni ile fazlaca tercih edilen Kaş plajları içindedir. Ve gelelim Kaş’ta bulunan mavi bayraklı Kaş plajları arasında olan Limanağzı plajına. Mavi bayraklı olması ile tercih edilen bu plajda aynı zamanda tekneleri de görebilmek mümkündür. Tertemiz suları ile hem sizlere hem de tekne ile gezi yapan misafirleri ağırlayan Kaş plajları arasında bulunur. Kaş plajları içinde gördüğünüz en güzel plajlardan biri olan bir diğer plaj ise Patara’dır. Türkiye’deki en geniş kumsallardan birine sahip olan Kaş-Fethiye yolu üzerinde bulunan bu plaj Kaş plajları içinde en çok beğeneceğiniz ve yüzmekten zevk alacağınız plajlardan biridir. Kaş plajları arasında incecik ve temiz bir kuma da sahip olan bu plajda güneşlenmenin keyfide ayrı bir zevk verecek eminim ki.

Kaş plajları ile masmavi denizin güzelliğinin yanı sıra güneşin ve kumun da tadına varmanız Kaş tatili esnasında sizi daha iyi hissettirecek. Sevdiklerinizle huzur dolu tatilin mutluluğunu yaşarken Kaş plajları ile doğanın içinde yer almak ve onunla birlikte bu mutluluğu yaşamak farklı bir deneyim olacak.

Kaş plajları ile Kaş tatili keyfiniz daha da bir katlanacak…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder