6 Haziran 2011 Pazartesi

Club Hotel Barbarossa

Antalya’nın Kaş ilçesinde bulunan Club Hotel Barbarossa denize sıfır konumu ve rahat ulaşımı ile Kaş doğal güzellikleri içerisinde en ekonomik otellerden biridir. Ekonomik olmasının yanında Club Hotel Barbarossa tatilin keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için oldukça idealdir. Eşsiz gün doğumu manzarasına doyacağınız Club Hotel Barbarossa Kaş’ta sıcacık günler sizleri bekliyor.
Club Hotel Barbarossa Kaş’ın odalarında keyifli dakikalar yaşayıp, konforu ile memnun kalacağınızın garantisini de verebiliriz. Standart, deniz delux, köşe delux ve suit oda çeşitleri ile her ihtiyaca uygun şekilde döşenmiş Club Hotel Barbarossa’nın odalarında aradığınız her şeyi de bulabilirsiniz. Club Hotel Barbarossa’nın odalarının haricinde otelde ihtiyaç duyabileceğiniz doktor, market, ütü ve kurutma servisi bulunur.  Club Hotel Barbarossa Kaş’ın havuz  ya da deniz seçeneklerinden biri mutlaka sizin tatil anlayışınıza uygundur. Canınız hangisini istiyorsa bırakıp kendinizi sulara Club Hotel Barbarossa’da özgürlüğün tadını çıkarın. Çocuk havuzunun da bulunduğu Kaş’ta aileler için oldukça idealdir. Kaş otelleri arasında çocukların sıkılmadan geçirebilecekleri tatillerini Club Hotel Barbarossa Kaş’ta doyasıya yaşayabilmeleri için erken rezervasyonda da yer alan Club Hotel Barbarossa’ya mutlaka göz atın. İsteğe göre yarım ya da tam pansiyon hizmet veren Club Hotel Barbarossa Kaş’ta lezzetli yemekleri yanı sıra spor aktiviteleri ile de kendinizi formda tutmayı başarabilirsiniz.
Oldukça doğal olan bu ortamda Club Hotel Barbarossa ile muhteşem bir tatil keyfi yaşayacaksınız. hem manzaranın tadına varacak hem de bu manzara eşliğinde havuz ve denizin keyfini süreceksiniz. Kaş’ın cazibesine kendinizi kaptırmak isterseniz de Club Hotel Barbarossa Kaş’ta düzenlenen turlara katılarak bu deneyimi de yaşayabilirsiniz. Ya da dilerseniz Club Hotel Barbarossa’nın dalış okulu, yamaç paraşütü su kayağı gibi sporları ile heyecanlı ve eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder