22 Haziran 2011 Çarşamba

Villa Hotel Tamara

Villa Hotel Tamara Kaş’ta kendinizi özel hissetmeye ne dersiniz?

Villa Hotel Tamara Kaş otelleri arasında rüyalarınızı süsleyen otellerden biridir. Aynı zamanda ekonomik olması ile de bu rüyanızı gerçekleştirecek olan Villa Hotel Tamara Kaş’ta harika bir tatil yaşarsınız. Kaş plajları arasındaki masmavi denizi, parlak güneşi ve eşsiz yeşil tonlarının bulunduğu Villa Hotel Tamara Kaş ile yeryüzündeki bir cennette mutluluğu yaşarsınız. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir tatil yapacağınız Villa Hotel Tamara Kaş sizleri bekliyor. Kaş otelleri içerisinde kendinizi özel hissedeceğiniz muhteşem anılarla tatilinizi sonlandıracağınız Villa Hotel Tamara Kaş’ta bir sonraki tatil planınızı yapmaya başlayacağınızdan eminiz. Bulunduğu konum itibari ile sizlere hem manzara keyfini yaşatacak olan Villa Hotel Tamara Kaş denize sıfır konumu ile de denizin serin sularının keyfine varmanızı sağlayacak.

Villa Hotel Tamara
Neden Villa Hotel Tamara?
  • Villa Hotel Tamara Kaş kendinizi özel hissettirir.
  • Villa Hotel Tamara Kaş ile huzurlu ve ekonomik tatil yaparsınız.
  • Villa Hotel Tamara Kaş’ta konforlu bir tatili doyasıya yaşarsınız.

Villa Hotel Tamara Kaş odaları…

Villa Hotel Tamara Kaş’ın odaları bambaşka bir tatil mutluluğu yaşatacak sizlere. Standart, deluxe ve balayı odası bulunan Villa Hotel Tamara Kaş otelleri içerisinde hem lüksü hem konforu bir arada yaşatıyor. Villa Hotel Tamara Kaş’ın odalarında deniz, bahçe ve dağ manzaralı seçeneklerden birinde konaklayabilirsiniz. Her bir odasında saç kurutma makinesi, telefon, klima, tv bulunan Tamara Villa Hotel Kaş’ın deluxe ve balayı odalarında ise balkon da bulunuyor. Balkonda çay ya da kahve keyfinizi deniz manzarası eşliğinde yapacağınız Villa Hotel Tamara Kaş’ta özel bir tatile hazır olun kısaca.

Villa Hotel Tamara Kaş ile heyecan dolu aktiviteler…

Kaş otelleri içerisinde Villa Hotel Tamara’da dalış okulu bulunuyor. Bu eşsiz deneyimi yaşamak isterseniz sevdiklerinizle birlikte Villa Hotel Tamara Kaş’ın dalış okuluna giderek su altının muhteşem dünyasına sizde katılabilirsiniz. En heyecanlı aktivitelerle dolu olan Villa Hotel Tamara Kaş’ta yamaç paraşütü de yapabileceğiniz gibi tekne turu ile eşsiz güzelliklere de tanık olabilirsiniz. Villa Hotel Tamara Kaş’ın özel teknesi ile katılacağınız antik tur ve tekne turu gezileri ile farklı bir heyecan yaşayıp yeni yerler keşfetmenin coşkusunu yaşayabilirsiniz. Akdeniz’in tertemiz ve serin sularına kendinizi bırakabileceğiniz gibi Villa Hotel Tamara Kaş’ın teknesinde güneşlenmenin tadını da varırsınız. Kaş otelleri içerisinde bisiklet ve yürüyüş aktivitelerini de yapabileceğiniz Villa Hotel Tamara Kaş’ta doğayla iç içe olmanın mutluluğunu da yaşarsınız. İlginç aktiviteleri ile farkını ortaya koyan Villa Hotel Tamara Kaş otelleri arasında gerçekten yaşadığınız tatili unutulmaz kılar. Sadece unutulmaz kılmakla kalmayıp Villa Hotel Tamara ile geçirdiğiniz tatil boyunca kendinizi özel hissettirir. Eğer siz de kendinizi özel hissetmek ve unutulmaz anılarla süslü bir tatil geçirmek istiyorsanız Villa Hotel Tamara Kaş’ta yerinizi ayırtın. Hazır ekonomik tatil keyfini sunarlken siz de Villa Hotel Tamara Kaş’ın lüksünü ucuz tatil fırsatı ile yaşayın.



Hayallerinizi Villa Hotel Tamara Kaş ile gerçeğe dönüştürün….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder