11 Mayıs 2011 Çarşamba

Hera Hotel Kaş

Antalya Kaş, misafirlerini eşsiz doğasıyla kucaklayan bir tatil bölgesidir. Denizin farklı tonlarındaki mavisi ve hala dimdik duran asırlık ağaçları ile Kaş tatili gerçek bir tatil geçirmenizi sağlayacaktır. Bu güzelliklerin tatil boyunca gözünüzün önünde sergileneceği Kaş otelleri arasındaki Hera Hotel Kaş ile doğa içinde vakit geçirmenin değerini anlayacaksınız.
Hera Hotel Kaş ilçesinin Küçükçakıl mevkiinde denizin hemen kıyısında bulunmaktadır. Hera Hotel odalarında uyandığınızda deniz kokusunu ve dalga seslerini her sabah duyacaksınız. Sıkıntılarınızın bu duyum içerisinde Hera Hotel Kaş ile yok olup gideceğini göreceksiniz. Sabah verdiği huzurun yanında Hera Hotel Kaş ile odanızdan çıkar çıkmaz denize girebilmenin keyfini de yaşayabileceksiniz. Denize sıfır mesafede olan ve yalnızca misafirlerinin kullanabileceği özel plajı olan Hera Hotel Kaş ile serin vakitlerde sevdiklerinizle buluşabileceksiniz. Bunun dışında Hera Hotel Kaş havuzlarında da bol eğlenceli ve serin zamanlar geçirebileceksiniz. Erken rezervasyon kampanyalarında da yer alan Hera Hotel'de faha ekonomik tatil geçirme şansına sahipsiniz.
Kaş otelleri arasında aktiviteleri ile de sizlere güzel bir tatil yaşatacak olan Hera Hotel Kaş ile bu yaz vakit geçirmeye kendinizi planlayın. Dilerseniz Hera Hotel Kaş hamam veya saunasında hem ruhsal hem fiziksel anlamda rahatlayabilirsiniz ya da dilerseniz spor merkezinde formunuzu korumaya devam edebilirsiniz. Dilerseniz de Hera Hotel Kaş oyun salonunda bilardo, langırt ya da masa tenisi oynayarak stres atabilirsiniz. Diğer Kaş otelleri gibi sizi hem denize konumu hem de aktiviteleri ile Kaş tatiline çekecek Hera Hotel Kaş ile bol eğlenceli bir tatil geçirebileceksiniz.
Kaş’ ın ihtişamlı doğası ve çoğu deniz ya da yeşil manzaralı Kaş otelleri sayesinde rutin günlerinizden uzaklaşıp rahat bir nefes alabileceksiniz. Özellikle Hera Hotel Kaş ile doğayla iç içe, deniz havasında, ağaçların gölgesinde unutulmaz bir tatili bu yaz geçirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder