1 Nisan 2011 Cuma

Aslı Hotel


Yılın on iki ayı yeşil ve maviyi bir arada görebileceğiniz cennet tatil yerleri içerisinde olan Marmaris’in Siteler mevkiinde Aslı Hotel ile büyülü atmosfere katılmaya ne dersiniz? Ekonomik otel olan Aslı Hotel sunduğu ucuz tatil imkanı ile rüya tadında harika bir tatil keyfi kapılarını aralıyor.

Denize 20 metre mesafede oluşuyla Akdeniz’in serin sularını neredeyse ayağınıza getiren ekonomik otel Aslı Hotel, balkonlarının hemen altında yer alan açık havuzuyla da ev konforunu nitelikli hizmetle birleştirerek, misafirlerine keyif dolu ucuz tatil yaşatıyor.


Her biri denize nazır balkonlarıyla Aslı Hotel’de odalarının rahatlığı ön planda aynı zamanda sade ve şık dekorasyonu ile bu ekonomik otel evinizdeki huzuru fazlasıyla sağlıyor. Aslı Hotel ile denize açılan pencerelerde sabah rüzgarını içinize çekip, Marmaris’ te olmanın huzurunu ucuz tatil avantajı ile duyarsınız.

Aktiviteler açısından farklı olanaklara sahip olan Aslı Hotel, ilginç animasyonlar ve yarışmalarla eğlenceden uzak bırakmıyor sizi. Kaliteli ve içten bir ortama sahip Aslı Hotel’de sevdiklerinizle bir arada denizin keyfini doyasıya sürebilirsiniz. Yeşile çalan benzersiz rengiyle berraklığın birleştiği suyu, Marmaris’ in tercih sebeplerindendir. Siz denizde serin suların tadını çıkarırken, Aslı Hotel’in kafe barında çalan hoş müzikler bu keyfe zevkle eşlik edecektir.

Aslı Hotel’de zengin mutfak yelpazesiyle restoranları Türk, İtalyan, Fransız kültürünün en seçkin lezzetlerini sizinle buluştururken, vejeteryan ve deniz ürünleri mutfağı da zengin görselliği ile Aslı Hotel'de alternatif bir lezzet durağı oluşturur. Mutfağından, hizmetine; temizliğinden güler yüzlü ve samimi hizmet anlayışına dek, sahip olduğu eğlence olanaklarıyla Aslı Hotel ekonomik tatil denilince akla gelebilecek hemen her özelliği içinde barındıran, günlerinizi dolu dolu geçireceğiniz huzurlu ve ekonomik otel olma özelliğini taşır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder