30 Mart 2011 Çarşamba

Oba Star Hotel


Muhteşem doğa güzelliklerinin bulunduğu Alanya’nın Oba beldesinde bulunan Oba Star Hotel, müşteri memnuniyetini önemsemekte ve herşey dahil konseptiyle hizmet vermektedir.

Oba Star Hotel’de klima, saç kurutma makinesi, mini bar, telefon, duş, kablosuz internet ve tv gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye sahip olan odaları aynı zamanda balkonludur.


Oba Star Hotel’in kendine özel plajında güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz gibi dilerseniz havuzunda bulunan su kaydırakları ile eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Çocukları da özel olarak düşünen Oba Star Hotel’de çocuk havuzu ve oyun alanı bulunmaktadır. Belirli bir ücret karşılığında yararlanabileceğiniz Oba Star Hotel’de spor ve su sporları aktivitelerinden de yararlanabilirsiniz. Hem sporunuzu yapıp hem de eğlenceli zaman geçireceğiniz Oba Star Hotel’de yorgunluğunuzu da hamam ve saunasında atabilirsiniz.

Oba Star Hotel’in Türk ve dünya mutfağının eşsiz tatlarından oluşan zengin yemek menüsü ve içeceklerinden açık büfede yararlanabilir yeni lezzetler keşfedebilirsiniz. Akşamları da animasyon grubunun gösterileri ile eğlenerek Oba Star Hotel ile ekonomik tatil keyfinizi renklendirebilirsiniz. Alanya’ya 5 km uzaklıkta bulunan Oba Star Hotel’de otelin dışında farklı zamanlar geçirmek isterseniz Alanya’nın muhteşem gece dünyasına katılabilirsiniz. Alanya’ya yakınlığı ile de büyük bir avantaj sağlayan Oba Star Hotel’de hem sessizliğin hem de eğlencenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Oba Star Hotel’de erken rezervasyon fırsatından yararlanarak akşam saatlerinden itibaren kıpır kıpır olan belde de gezip otel için ayırdığınız parayı gezerek harcayabilirsiniz.

Oba Star Hotel hem kaliteli hem de ekonomik tatil avantajını sizlere sunması ile dört dörtlük bir tatil planı sunuyor sizlere. Hem doğa ile iç içe sessiz sakin hem de merkeze yakınlığı ile hareketli eğlenceli ekonomik tatil imkanı. Oba Star Hotel’in bu imkanını değerlendirmek de sizlere düşüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder