20 Şubat 2011 Pazar

Erken Rezervasyon

Bir tatil programının önceden planlanması ve düzenlemelerin yapılarak rezervasyon işlemini gerçekleştirilmesine erken rezervasyon denir. Birçok açıdan kolaylık ve avantaj sağlayan erken rezervasyon istediğiniz otelde ekonomik tatil keyfini yaşamanızı sağlar. Erken rezervasyon kampanyasını sunan oteller ve tatil köylerinde henüz doluluk olmadığından kalmak istediğiniz otelin istediğiniz odasında kalabilme şansını da yakalamış olursunuz. Bir diğer avantajı da ulaşımın önceden planlanarak otobüs bileti fiyatına uçakla seyahat edebilecek olmanızdır.

Yurtdışında uzun zamandır kullanılan bu uygulama ülkemizde de son zamanlarda tercih edilen bir tatil planlayıcısı olmuştur. Erken rezervasyondan yararlanan yerli ve yabancı turistler uygulamadan oldukça memnunlar. Hem ucuz tatilin hem de kaliteli tatilin tadını çıkarma şansını yaşıyorlar.

Çeşme, Antalya, Gümüldür, Ayvalık, Kaş, Belek, Fethiye, Kuşadası, Marmaris, Bodrum, Kemer, Alanya ve Side gibi birçok tatil yerlerinde 2011 erken rezervasyon dönemi başladı bile. Dilediğiniz tarihte dilediğiniz tatil yeri için rezervasyonunuzu şimdiden yaptırabilirsiniz. Sonra olurda bir sorun çıkar diye düşünmeyin. Erken rezervasyonunuzu iptal edebildiğiniz gibi oda doluluğuna göre tarih değişikliği de yaptırabilirsiniz. Erken rezervasyon iptali için erken rezervasyon iptal sigortası yaptırarak yararlanabilirsiniz. Bunun için rezervasyon bedelinizin %1’i kadar bir bedel ödemeniz yeterli olacaktır. Otelinize giriş yapmadan 3 gün öncesine kadar bu sigortadan yararlanabilirsiniz. Erken rezervasyon tarih değişikliği için ise rezervasyon yaptırdığınız tarihteki fiyat tutarı ile yeni başvurunuzun fiyat tutarı arasındaki farkı ödemeniz gerekmektedir. Kısaca erken rezervasyondan yararlanmanız her halükarda sizin için büyük bir avantaj sağlıyor.

2011 erken rezervasyon dönemini kaçırmadan sizde bu fırsatlardan yararlanarak hem sevdiklerinize hem de kendinize unutulmayacak harika bir tatil planlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder