1 Kasım 2012 Perşembe

Fethiye Koyları

Neden insanlar Fethiye tatili yapmayı tercih ediyor?
Fethiye Koyları
 
Türkiye’nin her yeri cennet gibi, ama en güzel yeri Fethiye koyları olacak ki yerli ve yabancı turistler Fethiye tatili için her sene artan bir rakamla Fethiye koyları etrafında ki otellerden erken rezervasyon yaptırıyor. Ucuz tatil bilincini Fethiye tatili ile yakalayan tatilcilerin yaz ayların güneşin ve denizin keyfini çıkararak yaşaması için Fethiye koyları ile dolu dolu günler geçirmelerini artık ne kadar daha izleyebilirsiniz? Sizlerin de tatili Fethiye koyları ile yaşamak, Fethiye tatili yapmak hakkınız değil mi? Muğla belediyesinin yaptığı çalışmalarla daha da cazip hale gelen Fethiye tatili ile bölge de birbirinden güzel Fethiye koyları ile yazı harika geçirmek elinizde. Otel rezervasyonu için mutlaka Fethiye koyları etrafında bulunan otelleri bing.com dan araştırmanızı ve erken rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz. Bu detayı atlamadan kusursuz bir tatil için yola çıkmanızı ve böylece nihayet sizlerin de hak ettiği tatile ulaşmasını istiyoruz.
Akdeniz Beach Hotel, Nevada Su Otel gibi Fethiye otellerinde konaklamak için erken rezervasyonunuzu hemen yaptırın.

 
Fethiye koyları

 
En güzel koylar buralarda dedik, en güzel tatil Fethiye tatili dedik. Peki neden bu kadar iddialı olduğumuzu merak etmiyor musunuz? Tatil planlarında neden böyle ısrarcı olduğumuzu, Fethiye koyları için bu kadar emin konuşmamızın altında yatan şeyin ne olduğunu merak etmiyor musunuz? Eminiz çünkü Fethiye koyları mavi bayraklıdır. Yani Avrupa birliğince temizliği kontrol edilen ve dünyanın sayılı temiz kıyılarından biri olarak ilan edilen kıyılar listesindedirler. Bu özellikleri ile dünyanın bir çok ülkesinden turist çeken Fethiye koyları sizin d bu sene ki tatil planlarınızda yer alabilir. Eğer bölgenin en önemli özelliği ölü denizi görmek ve ölü deniz de şifa bulmak istiyorsanız Fethiye koyları sizi bekliyor.

 
Ölüdeniz ve Saklıkent

 
Fethiye tatili yapmanın en keyifli tarafı da deniz, doğa ve tarihi güzelliklerin hep bir arada olmasıdır. Mesela burada bulunan ölü deniz suyunda ve çamurunda şifa olan harika bir denizdir. Cilt hastalıkları, eklem ağrıları, yaşlanmaya başlı gelişen cilt problemleri vs gibi bir çok sağlık sorununa ölü deniz çamuru ve suyu şifa getirir. Böylece hem güzelleşir hem de sağlık sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Fethiye tatili yaparken ölü deniz de vakit geçirme kısmına mutlaka itina edin, öyle ki burada çeşitli kozmetik firmaları, bilinen markalar ürün meydana getirmek için ham madde temin ediyor. Güzellik iksirinizi kaynağından almak Fethiye tatili yaparken ölü deniz de bulunmak demektir. Ayrıca Fethiye tatili yaparken sadece Fethiye koyları ile ilgilenmenizi önermiyoruz, Saklıkent diye bir yer var. Buraya gidip buradan alabalık yemenizi ve burada kanyonla da bulunan manzaraya dikkatli bir şekilde bakmanızı istiyoruz. Şehir doğal bir şekilde oluştu, gözlerinize inanamayacaksınız.


Fethiye tatili programı için öneriler;
 
  • Fethiye koyları mutlaka tek tek ziyaret edilmelidir.
  • Fethiye tatili süresince Saklıkent mutlaka görülmelidir.
  • Ölü deniz tüm diğer Fethiye koyları ile ayrı bir yerde, Fethiye tatili programında mutlaka görülmesi gerekenler listesinde yer almalıdır.
 
Ege de Fethiye tatili yapmanın keyfi çok başka, güzel bir tatil için siz de Fethiye tatili programı yapmalısınız. Sizlere Fethiye tatili hakkında önemli detaylardan söz ettik.

1 yorum:

  1. Öyle güzel gezi yerleri var ki... İnsanların neden fethiye diye sormasına bile gerek kalmıyor. Yazılarınız çok güzel...

    YanıtlaSil