18 Eylül 2012 Salı

Akdeniz Beach Hotel



Tatilinizi Ölüdeniz'in Merkezinde Bulunan Fethiye Akdeniz Beach Hotel'de Geçirin!

Akdeniz Beach Hotel
Akdeniz Beach Hotel, bu yaz sezonunu Fethiye'de, Ege Denizi kıyılarında geçirmek isteyenlere özel hizmet veren bir oteldir. Bu kişilerden birisi de siz iseniz, siz de Fethiye otellerinde tatil yapmayı planlıyorsanız, sizleri de Kültür Bakanlığı onaylı Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerine, unutulmaz bir tatil yapmaya davet ediyoruz. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki: Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerinde yaptığınız tatilden dolayı asla pişmanlık duymayacaksınız ve gelecek yıllarda da Fethiye'ye, Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerine gelmeyi planlayacaksınız. Bu arada Fethiye Akdeniz Beach Hotel bünyesinde erken rezervasyon sisteminden faydalanarak, ucuz tatil yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Ekonomik tatil yapmak istiyorsanız, siz de rezervasyonunuzu erkenden yaptırın!

  • Daha benzersiz ve daha farklı bir tatil için haydi siz de Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerine!
  • Muğla otelleri arasında tercih yapmakta zorlanıyor musunuz; hiç düşünmeden Fethiye Akdeniz Beach Hotel'i seçin!
  • Ayrıcalıklı tatilin değişmeyen adreslerinden bir tanesi olan Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerinde unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor!
  • Tatil anlayışınızı baştan aşağı değiştirmek için haydi Ege otellerine!
Fethiye'de Tatil Yapmak

Muğla'nın en önemli tatil merkezlerinden bir tanesi olan Fethiye resort otel, apart otel ve 5 yıldızlı otel seçenekleri başta olmak üzere birde Ölüdeniz'i ile nam salmıştır. Ölüdeniz hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen kişiler, Vikipedi aracılığıyla bu bilgilere ulaşabilirler. Muğla tatili yapacak olan herkesin, Ölüdeniz'i mutlaka görmesini tavsiye ediyoruz ve kısa da olsa Fethiye'nin doğal güzellikleri ile ilgili birkaç söz söylemek istiyoruz. Fethiye koyları ve sahilleri, buralarda tatil yapan kişilerin en önemli nedenleridir. Siz de bu doğal güzellikler ile baş başa bir tatil geçirmek ister misiniz? Cevabınız "evet" ise vakit kaybetmeden harekete geçmeli, hemen şimdi erken rezervasyon yaptırmalısınız!

Fethiye Akdeniz Beach Hotel Konumu ve Ulaşımı

Fethiye Akdeniz Beach Hotel, Fethiye'nin Ölüdeniz mevkiinde kurulmuş ve hizmet vermeye başlamış bir oteldir. Konumu ile diğer birçok Fethiye otelinin önüne geçen Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerinin denize olan uzaklığı, yani Ölüdeniz'in kıyısına olan uzaklığı, sadece 100 metredir.
Dalaman Hava Alanı'nın 65 kilometre uzaklıkta olduğu Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesisleri, yurt dışından gelen kişiler için de oldukça uygun bir oteldir. Fethiye Terminali ile otel arasındaki mesafe ise sadece 10 km kadardır.

Fethiye Akdeniz Beach Tesis ve Odaları

Toplamda 56 odası bulunan ve aynı anda 130 kişinin tatilini yapabileceği Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesisleri, aynı zamanda bir apart oteldir. Fethiye apart otellerinin farkını gerçekten hissetmek istiyorsanız, sizleri de Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerine davet ediyoruz. Yetişkin ve çocuklara özel açık yüzme havuzu ve gece ile gündüz ayrı ayrı yapılan soft animasyonu ile Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerinde vakit hızla akıp gidecek.

Fethiye Akdeniz Beach Hotel odalarında da kendinizi evinizde hissedebilmeniz için her şey düşünülmüştür. Televizyon, klima, mini bar, çalışma masası gibi ihtiyaçlarınızın yer aldığı Fethiye Akdeniz Beach Hotel odalarının zemini halı kaplamadır ve her odada balkon bulunmaktadır.
Hotel Akdeniz Beach, Fethiye'nin en güzel köşesi olan Ölüdeniz'in merkezinde kurulmuş lüks bir işletmedir. Fethiye Akdeniz Beach Hotel farkını yaşamak ve Akdeniz Beach Hotel tesislerinde özel bir tatil yapmak istiyorsanız, bir an önce harekete geçin!
Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesislerinde tatil yaparak, oldukça memnun ve mutlu bir tatil deneyimi edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder