18 Temmuz 2012 Çarşamba

Ocean Blue High Class Hotel

Ocean Blue High Class Hotel Fethiye De Yaz!

Ocean Blue High Class Hotel
Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de ekonomik tatil yapma hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz söylemeden biz cevaplayalım, ucuz tatil için Ocean Blue High Class Hotel Fethiye harika bir seçim! Çünkü burada aradığınız birçok şey var. Turizm Bakanlığına bağlı bir işletme olan Ocean Blue High Class Hotel de ailece tatil yapmanın keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Google, yahoo gibi arama motorlarından Fethiye otelleri araştırması yaparsanız da karşınıza yine Ocean Blue High Class Hotel Fethiye çıkacaktır. Çünkü bu işletme, Fethiye otellerinin en iyisi!


Neden Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de tatil yapmalı?

Aslında bunun o kadar çok nedeni var ki. Uzak ülkelerden Fethiye tatili yapmak için gelen turistlere bakmak yeterli. Onlar, ölü deniz çamurundan istifade etmek, burada yamaç paraşütü yapmak ve dalışlar gerçekleştirmek için her sene akın akın geliyorlar. Biz neden ölü deniz de tatil yapmayalım? Ocean Blue High Class Hotel erken rezervasyonları varken, ucuz tatil ucuz otel arayışına en güzel cevabı böyle harika bir otelden alırken, Fethiye tatili yapmamak için bir nedenimiz kalmıyor.

Ocean Blue High Class Hotel Fethiye Özellikleri Nelerdir?

Otel de ölü deniz manzaralı odalarda kaldığınızda tatilden çok daha fazla keyif alırsınız. Ama her zaman bu odaları boş bulamayabilirsiniz. Çünkü Ocean Blue High Class Hotel Fethiye erken rezervasyon indirimleri sunan bir otel olduğu için odaları erkenden doluyor. 4 yıldızlı bir Fethiye oteli olan işletme 3500 metre alan üzerine kuruludur. Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de 500 metre kare de harika bir havuz yapılıdır. Burada denizi aratmayan bu büyük havuz da tatil günlerinizi harika bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi Fethiye’nin merkezi aslında hisarönüdür. Burada cafeler, barlar kısacası cıvıl cıvıl bir ortam vardır. Ocean Blue High Class Hotel Fethiye ise bu merkeze 100 metre mesafededir. Bu nedenle merkezi bir otel olarak değerlendirilen Ocean Blue High Class Hotel Fethiye hava yolu ile gelecek olan tatilciler için de ayrıcalıklı bir konuma sahiptir. Dalaman hava alanına 50 km uzaklıkta olası oteli daha da tercih edilir yapmaktadır.

  • Otelin çevresinde şelalelerin olması, Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de tatil yapmak için tatilcileri ikna etmeye yetebilir!
  • Ölü denize 3000 metre mesafede olan Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de tatil her zamankinden farklı olabilir!
  • 62 odaya sahip olan Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de toplam 145 yatak kapasitesi vardır.
  • Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de oda zeminleri parkedir. Bu hem sağlıklı hem de estetik odalar sahip olduğunu gösterir.
  • Tüm odalar balkonludur ve balkonlarla birlikte 25 metre kare alana sahiptirler.
  • Odalarda lcd tv, klima, saç kurutma, balkon vs gibi detaylar vardır.

Hayalinizi süsleyen otel Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de sizi bekliyor! Burada balkonlu odalarda kusursuz bir yaz geçirmek için erken rezervasyon indirimlerini asla kaçırmamalısınız! Fethiye doğal güzellikleri, plajları, koyları ile muhteşem bir tatil keyfine hazır olun.

1 yorum:

  1. Paylaşımlarınız çok işime yarıyor . Erken rezervasyonlar hakkında bilgi edinmek isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz .

    YanıtlaSil