26 Ağustos 2011 Cuma

Patara Prince Hotel

Patara Prince Hotel
Kaş otelleri 5 yıldızlı otel seçeneklerinden resort otellere, pansiyonlardan club otellere kadar çeşitlilik gösterir. Patara Prince Hotel özel balayı paketleri ve özel tatil paketleri ile avantajlı, ekonomik bir tatil yapmanıza imkan vermekte olan Kaş otelelrinden biridir. Patara Prince Hotel Kaş otelleri arasında en uygun olanıdır. Ekonomik tatil yap sloganı ile Patara Prince Hotel bünyesinde kaliteli hizmet alabilir, muhteşem bir yaz tatili geçirebilirsiniz. Yerli ve yabancı turistlerin her sene akın akın Kaş otelleri rezervasyonu yaptırdığını, özellikle de Patara Prince Hotel de konaklamak için erken rezervasyon yaptırdığını söylememize gerek yok. Siz de harika bir Antalya tatili için, ekonomik tatil yap düşüncesinde iseniz; Patara Prince Hotel de hayallerinizin tatilini yaşayabilirsiniz.
Kaş otelleri içerisinde yer alan Patara Prince Hotel de ister ailece isterseniz balayı çifti olarak veya arkadaşlarınızla, tek başınıza muhteşem bir tatil planlayabilirsiniz. Patara Prince Hotel de geçireceğiniz günler ve geceler için hem ekonomik açıdan olumlu hem de Patara Prince Hotel hizmet kalitesi ve konforu nedeniyle mutlu olursunuz. Sizlere Antalya Kaş otelleri arasından seçtiğimiz Patara Prince Hotel hakkında konum, hizmet, konfor ve oda özellikleri konusunda bilgi aktarmaya devam ediyoruz. Patara Prince Hotel de ilginizi en çok neyin çekeceğini söylemek gerekirse, otelin kaliteli hizmet personelleri ve ekonomik otel olma özelliği ilk etap da dikkatinizi çekecektir diyebiliriz. Ucuz tatil konseptini yaşarken konfordan taviz vermeyeceksiniz. Patara Prince Hotel de Kaş otelleri içerisinden birçok otel de bulabileceğiniz gibi harika bir nüans vardır. Patara Prince Hotel hakkında oda ve konum bilgileri ile yazımıza devam ediyoruz.

Patara Prince Hotel Oda Özellikleri

Patara Prince Hotel de konaklarken tek alternatifiniz odalar değildir. Patara Prince Hotel de suitler ve villalar da konaklama tercihleriniz arasındadır. Patara Prince Hotel fiyat politikaları ile de tatilinizi güzelleştiren özelliktedir. Bu nedenle gerek oda, gerek villa gerekse suit tercihinizde, Patara Prince Hotel de konfor ve fiyat açısından rahatsızlık duymayacağınızı söyleyebiliriz. Patara Prince Hotel de oda, suit ve villa tercihi yaptığınızda hem iç mimari olarak hem stil olarak, kaliteyi yakalayacağınızı söyleyebiliriz. Standart odalar, villa ve suitler Patara Prince Hotel tatilinizde güzel anılar, anlar biriktirmeniz için yeterli konfora sahiptirler.

Patara Prince Hotel Konum Bilgileri

Patara Prince Hotel eski bir Yunan Kasabası olan Antalya / Kalkan'da dır. Bu Kasaba öyle güzeldir ve tarihi anlatır bir görünümdedir ki Patara Prince Hotel bu yapıyı bozmadan, doğaya uygun mimarisi ile göz doldurmaktadır. Patara Prince Hotel yılın 4 mevsimi hizmet vermektedir. Doğanın muhteşem güzelliğini Patara Prince Hotel de konakladığınızda kendi gözlerinizle görebilir, yakından şahit olabilirsiniz. Patara Prince Hotel de Kaputaj plajına sadece 10 dakika mesafededir. Bir dağ eteğinde bulunması nedeniyle kışın da kalınabilinir olan Patara Prince Hotel Kaş otelleri arasında tatil yapmanız için yılın dört mevsimi de müsait. Hem kış hem de yaz tatili için müsait bir konumda olan Patara Prince Hotel de tatil yapmak, Kaş otelleri tercihiniz içerisinde Antalya'yı yeniden keşfetmek kadar keyiflidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder