14 Temmuz 2011 Perşembe

Kaş Marin Hotel

Kaş Marin Hotel huzurlu bir tatil vaat ediyor.
Sizin için denizin güzelliği kadar konakladığınız otelin konforu, güzelliği ve manzarası da önemli ise Kaş Marin Hotel sizleri bekliyor. Kaş, ülkemizde bakir koylara sahip tatil beldelerinden biri olmakla beraber harika doğası ve sesiz ve huzurlu ortamıyla tatilde, sizlere istediğiniz her türlü özelliği veriyor.
Huzurlu bir tatil için Kaş’ı tercih eden tatilciler bol oksijenli havasıyla kendimizi daha dinç hissetmemizi sağlıyor.  Harika bir mavi yolculuğa çıkabilirsiniz ya da mavi yolculuğa çıktıysanız Kaş yakınlarına mutlaka uğramalısınız.
Kaş gibi bir tatil beldesinin koylarında tatil yapmak istiyorsanız özellikle erken rezervasyon ile ucuz otel seçeneklerini görüp karar verdikten sonra harika Kaş sahillerine adım atabilirsiniz. Ekonomik bir tatil için erken rezervasyon avantajlarından yararlanabilirsiniz.
Kaş Marin Hotel nerede bulunuyor?
Kaş Marin Hotel
  • Kaş Marin Hotel Bucak denizi Acısu mevkiinde bulunuyor.
  • Kaş otelleri arasında yer alan Kaş Marin Hotel, denize sıfır mesafede bulunuyor.
  • Kaş otelleri içinde bulunan Kaş Marin Hotel, Dalaman havaalanına 160 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
  • Kaş Marin Hotel terminale ise 1,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.
  • Kaş Marin Hotel marinaya sadece 500 metre uzaklıktadır.

Kaş Marin Hotel Kaş otelleri arasında yarım pansiyon hizmet veren oteller arasında yer almakla birlikte, yarım pansiyon dahilinde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de sunuluyor.
1 adet standart tenis kortu ve bir adet çim yarı olimpik futbol sahasına sahip olan Kaş otelleri içerisinde yer alan, Kaş Marin Hotel, 2011 tatil sezonuna kendini yenileyerek girmiştir. Kaş Marin Hotel 12 ay boyunca misafirlerini ağırlamaktadır. Evinizin rahatlığını bulabileceğiniz Kaş Marin Hotel, Kaş otelleri arasında harika manzarası ile sizleri bekliyor.
2000 m2 özel koya sahip kum ve çakıl plajı ile hotel misafirlerine hizmet eden  Kaş Marin Hotel, merkeze 1,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor, şehir merkezinden de uzak kalmayacağınız Kaş Marin Hotel de konakladığınız sürece havuzu ya da tercih edebilirsiniz.
Deniz manzaralı geniş , köşe oda,  double oda,  bağlantılı oda,  3 Kişilik oda seçenekleri ile sizlere geniş bir yelpaze sunan Kaş Marin Hotel de 24 saat oda servisi bulunmaktadır, ayrıca kablosuz internet de bulabilirsiniz.

Kaş Marin Hotelde neler bulunur?

Kaş otelleri içinde ter alan Kaş Marin Hotel de denize sıfır 400 kişi kapasiteli düğün organizasyonu da yapılabilecek A la carte Restaurant bulunuyor.  100 kişi kapasiteli plajı, snack restaurantı,120 kişi kapasiteli Hotel teras restaurantı bulunan Kaş otelleri dahilinde yer alan Kaş Marin Hotel, siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, kapalı restauranta da sahip olan Kaş Marin Hotel, lobi bar, havuz bar, plaj bar, teras bar ve disco bar seçenekleriyle de sizlere hizmet ediyor.
Sakin ve Huzurlu bir tatil İçin Kaş otelleri içerisinde bulunan Kaş Marin Hoteli seçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder