22 Eylül 2011 Perşembe

Fethiyede Gezilecek Yerler

Fethiyede Gezilecek Yerler
Fethiye de gezilecek yerler, Fethiye tatili yapacak olan kişiler için çok önemli yerlerdir. Fethiye de gezilecek yerler bolca bulunmaktadır. Önemli olan Fethiye de gezilecek yerler ve çevresinin bulunup gezilebilmesidir. Fethiye de gezilecek yerler gezintisini, çeşitli ulaşım araçları ile gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle bisiklet, Fethiye de gezilecek yerler gezintiniz için farklı bir alternatiftir. Fethiye tatili yapacak olanlar, Fethiye de gezilecek yerler listemizi dikkatlice okumalılar ve ona göre Fethiye tatili yapmalılar. Nitekim Fethiye de gezilecek yerler, oldukça fazladır ve Fethiye de gezilecek yerler ile ilgili bilgi alınması mecburidir; daha iyi bir Fethiye tatili için, bu şarttır.
Fethiye de gezilecek yerler ile ilgili olan bu yazımızın genelinde, Fethiye de gezilecek yerler ve bu yerlerin hangi mevkiilerde olduğu konusunda sizi bilgilendireceğiz. Fethiye tatili yapacak olan kişilerin Fethiye de gezilecek yerler ile alakalı olan bu yazımızın tamamını okumalarını ve daha sonra Fethiye tatili yapmalarını öneriyoruz. Şimdi Fethiye de gezilecek yerler ile ilgili yazımızın ayrıntılarına geçelim.

Fethiye de Gezilecek Yerler

Fethiye de gezilecek yerler listemizin tamamını gezmek için Fethiye tatili kapsamındaki tatil planınızı oldukça uzatmanız gerekecektir. Biz, yine de Fethiye de gezilecek yerler listemizi sizlere sunuyoruz, dilediklerinizi Fethiye tatili sırasında gezebilirsiniz.
Fethiye doğal güzellikleri açısından değerlendirdiğimizde, mutlaka anmamız gereken ve Fethiye de gezilecek yerler içerisinde ilk sıralarda gelen Saklıkent, Fethiye tatili içerisinde mutlaka gezmeniz gereken yerlerdendir. Akdağ'ın eteklerinde bulunan Saklıkent, Fethiye tatili içerisindeki tercihlerinizden en doğru olanıdır. Nitekim Fethiye de gezilecek yerler içerisinde ilk sıralarda yer alan Saklıkent, doğal güzellikleri ile insanı kendisine hayran bırakmaktadır. Saklıkent Kanyonu olarak da anılan Saklıkent'te asma köprüler üzerinde yürüyebilir, altınızdan geçen suyu seyredebilirsiniz.
Fethiye doğal güzellikleri ve Fethiye de gezilecek yerler deyince akla ilk gelen yerlerden bir tanesi de; tabii ki Alaçatı'dır. Alaçatı, Türkiye'de en şiddetli rüzgarların estiği ilçelerimizden bir tanesidir. Her yıl Alaçatı'ya, rüzgar sörfü yapmak için binlerce kişi gelmektedir. Sadece Alaçatı'nın rüzgarı bile, Fethiye de gezilecek yerler arasındaki bu yere sizi hayran bırakabilir, yeniden gelme isteğinizi tetikleyebilir. Fethiye tatili esnasında, Fethiye de gezilecek yerler bünyesinde bulunan Alaçatı'yı mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.
Daidalos Kaya Mezarları da Fethiye de gezilecek yerler arasında sayılabilecek yerlerdendir. Daidalos Mezarları'nın Fethiye'ye olan uzaklığı 22 kilometre kadardır. Dilerseniz, Fethiye den kalkan dolmuşlarla da Daidalos'a ulaşabilirsiniz. Ya da tur düzenleyen firmalarla birlikte Fethiye de gezilecek yerler arasında yer alan Daidalos'a ulaşmanız mümkün.
Af Kule, Fethiye de gezilecek yerler listesi hazırlanırken unutulmaması gereken yerlerden bir tanesidir. Fethiye doğal güzellikleri arasında yer alan Af Kula, özellikle dalış yapmak isteyenlerin tercih ettiği yerler arasında bulunmaktadır. Af Kule'ye ulaşım, tekne yoluyla yapılmaktadır. Fethiye tatili yapanlar, Fethiye de gezilecek yerler arasında önemli bir yere sahip olan Af Kule'yi mutlaka ziyaret etmeliler ve Fethiye doğal güzellikleri ile büyülenmeliler.
Fethiye de gezilecek yerler arasında bir de tarihi bir mekan belirtmiş olalım: Kayaköy. Likyalılar döneminde inşa edilen Kayaköy'de binlerce ev bulunmaktadır. Şimdilerde ise Kayaköy'de Türk yerleşimciler ikamet etmektedir. Kayaköy, Fethiye de bulunan en eski yerleşim birimlerinden bir tanesidir. Fethiye tatili için Fethiye'ye gelenler, mutlaka Fethiye de gezilecek yerler içerisindeki Kayaköy'ü ziyaret etmeliler.
"Ekonomik tatil yap", birçok kişinin bizlere olan çağrısıdır. Fethiye tatili, işte bu çağrının karşılığıdır. Gezilecek yerler Fethiye ile tatilinizi daha renkli kılabilir, asla unutamayacağınız anılara sahip olabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken harekete geçmek ve Fethiye tatili için erken rezervasyon hotel seçeneklerinden yararlanmak; Fethiye de gezilecek yerler ile daha keyifli bir tatil geçirmenizi diliyoruz, iyi tatiller!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder